Forretningsmøde i Silkeborg

Hold jeres næste forretningsmøde på en af vores restauranter i Silkeborg

Skal der holdes forretningsmøde i virksomheden? De bedste idéer og forretningsrelationer udspringer af de helt rigtige rammer, og derfor kan det være meget sundt og en kæmpe fordel at skifte mødelokalerne ud med et besøg på en café eller restaurant. Her er omgivelserne mindre formelle og stemningen er mere intim og afslappet, hvilket tilsammen skaber et uformelt miljø til sparring, forretningsaftaler og vedligeholdelse af kunderelationer.

På Evald og BABBA i Silkeborg kan du holde dit næste forretningsmøde. Begge restauranter har små båse, som er oplagte til forretningsmøder, og hvor man kan sidde for sig selv. Vi stiller flere mødefaciliteter til rådighed, så I kan sidde uforstyrret i timevis, uden at gå ned på hverken Wi-fi, strøm eller mødeudstyr.

Vælg mellem to unikke restauranter

Vores restauranter er forskellige, så hvilken er den rette til lige præcis dit forretningsmøde?

Evald ligger i Silkeborg midtby og har udendørspladser lige ned til Gudenåen. Indenfor er der hyggelige båse, som er oplagte til mindre forretningsmøder, men det er også muligt at leje restauranten for en aften med fuldt mødeudstyr. Et forretningsmøde på denne restaurant vil foregå under afslappede og uformelle rammer tæt på Silkeborgs smukkeste natur.

BABBA ligger i Nygade, tæt på byens mange butikker og gågader, hvorfra det bugner af folk, god energi og byliv. Hold forretningsmøde på BABBA, hvis smagsløgene skal forkæles med anderledes og krydrede smagskombinationer fra Mellemøsten. BABBAs indretning er anderledes og eksklusiv, hvilket skaber det perfekte rum til kreativ tænkning og idégenerering.

 

Mødefaciliteter og parkering

Vi kan tilbyde fuldt mødeudstyr og gode mødefaciliteter på begge vores restauranter. Foruden mad og drikke er der gratis Wi-fi, projektorer med lærred, portable white boards, masser af stikkontakter og meget mere til at understøtte jeres forretningsmøde.

Da begge vores restauranter er beliggende i hjertet af Silkeborg, kan vi nemt nås på gåben fra torvet, som er byens pulserende knudepunkt for mange erhvervsdrivende. Heldigvis er der også gode parkeringsmuligheder, såfremt man kommer langvejs fra. Nær Evald kan man parkere i Smedebakkens parkeringshus eller på en af de mange p-pladser omkring Papirfabrikken. Tæt på BABBA kan man parkere på Bindslevs Plads, hvor de første to timer er gratis.   

 

Book plads til forretningsmøde hos Dining Group

Uanset om der er tale om et stort eller lille forretningsmøde, så kan vi hjælpe jer med at huse det. Ring til os på telefon 54 55 16 61 eller send en mail til Birgitte@dininggroup.dk – så reserverer vi plads til jer.