Firmajulefrokost i Silkeborg

Firmajulefrokosten er den store fest på året, som mange medarbejdere ser frem til. Det er en tradition, som emmer af god og hyggelig stemning, masser af smagfuld julemad og ikke mindst rigtig godt kollegialt selskab. En firmajulefrokost er den perfekte anledning til at ønske hinanden god jul og nyde hinandens selskab en sidste gang under knap så formelle rammer. Meningen med en julefrokost er netop, at I kan lægge arbejdshandskerne på hylden, slappe af og lade julefreden sænke sig.

Hold firmajulefrokost i Silkeborg og få en fantastisk aften i noget af Midtjyllands smukkeste natur, tæt på Gudenåen og byens brostensbelagte gågader.

Dining Group inviterer til firmajulefrokost på restaurant Evald og BABBA

Skal der arrangeres årets firmajulefrokost for dig og dine kollegaer, så byder vi jer alle indenfor til julestemning og fantastisk julemad på Evald og BABBA i Silkeborg. Vi pynter op, så I er sikre på at komme i den helt rette julestemning.

Når man skal arrangere en firmajulefrokost, er der flere ting at overveje, såsom beliggenhed, antal gæster og valg af menu samt drikkevarer. Hos Dining Group hjælper vi jer gerne med at beslutte jer for, hvor arrangementet skal foregå, og hvad I skal have at spise.

 

Tilpas julemenuen til jeres behov og ønsker

På begge restauranter serverer vi en fast julemenu, som kan tilpasses jeres behov og ønsker. Vi lover, der nok skal være noget for enhver smag. Vi tager naturligvis hensyn til allergener, og vi sammensætter også vegetariske retter, hvis det ønskes.

Da maden i vores restauranter er inspireret af forskellige køkkener, vil I kunne opleve forskellige julemenuer hvert sted. På Evald serverer vi en julemenu, der er fransk-inspireret. Ønsker I at nyde en julefrokost, der er lidt udover det sædvanlige, er det BABBA, I skal booke bord på; her serveres der nemlig mellemøstlig-inspireret middelhavsmad.

 

Firmajulefrokost tæt på erhvervslivet med gode parkeringsmuligheder

Fælles for begge vores restauranter er, at de ligger i Silkeborg midtby, tæt på erhvervslivet og med gode parkeringsmuligheder. Holder I firmajulefrokost på Evald, er det muligt at parkere i Smedebakkens parkeringshus eller på en af de mange parkeringspladser ved Papirfabrikken. Nær BABBA kan man parkere på Bindslevs Plads – de første to timer er gratis.  

 

Book jeres næste firmajulefrokost hos Dining Group

Vi har ingen minimumskrav til antal kuverter, når I booker bord på en af vores restauranter. I kan booke op til en dag før, I ønsker at besøge os. Dog kan vi anbefale, I bestiller i god tid, hvis I ønsker plads i weekenden. Vi huser både store og små selskaber; er I blot fire personer, finder vi en hyggelig afkrog til jer på en af vores restauranter, men er I flere, har vi også plads til jer.

På Evald har vi plads til selskaber på maksimalt 50 personer og på BABBA 30 personer. For at booke kan I blot ringe til os på telefon 54 55 16 61 eller sende en mail til Birgitte@dininggroup.dk.