Opret en firmaaftale hos Dining Group og opnå mange fordele

Hos Dining Group ønsker vi at gøre det mere attraktivt for dig som erhvervskunde at besøge vores to spisesteder. Firmaaftalen er for jer, som ønsker at støtte op om lokalmiljøet i Silkeborg og som foretrækker at spise frokost og holde møder andre steder end på kontoret. Som erhvervskunde har I mulighed for at indgå en firmaaftale hos os og blive del af en fordelsklub, hvor I optjener point fra jeres køb, hver gang I besøger en af vores restauranter.

Dette er inkluderet i jeres firmaaftale

Når I indgår en firmaaftale med os, opnår I en række fordele på begge vores restauranter, som I kan få glæde af i dagligdagen og på længere sigt, når der skal arrangeres store fester eller events i virksomheden. Fordelene varierer fra restaurant til restaurant, hvor I har mulighed for frokostmøder med forretningsforbindelse, intime middage og store fester. Begge restauranter har noget unikt at byde på, og med vores firmaaftale får I bl.a. lettere adgang til booking og mulighed for at netværke ved forskellige events og arrangementer.

Firmaaftalen inkluderer:

  • Opsparing af bonus fra jeres køb, som kan bruges senere i restauranterne
  • Fysisk fordelskort
  • Gratis snacks ved ankomst
  • Adgang til særarrangementer og udvalgte tilbud
  • Fortrinsret til booking af specifikke borde
  • Direkte adgang til booking på kontoret via mail eller telefon

 

Sådan virker firmaaftalen i praksis

Når I indgår en firmaaftale hos os, får I udleveret nogle fysiske fordelskort, som I optjener en bonus på for hvert køb. Bonussen udbetales årligt, enten i form af gavekort eller i form af et arrangement såsom en fredagsbar for medarbejderne eller andre festlige begivenheder.

Er I en virksomhed på fx 100 mennesker, kan I få udleveret 10 fordelskort. Bemærk, at disse kort giver adgang til den samme bonuspulje og ikke individuelle bonuspuljer.

 

Kan alle indgå en firmaaftale hos jer?

Alle erhvervsdrivende, store som små virksomheder, kan indgå firmaaftale hos os.

 

Hvad koster jeres firmaaftale?

Den er gratis og koster intet i oprettelse. Der er ingen skjulte gebyrer – kun masser af fordele.

 

Kontakt os og bliv medlem i dag

Lyder vores firmaaftale, som den ideelle løsning for dig og dine kollegaer? Går I alligevel ud og spiser frokost i byen og afholder møder udenfor virksomheden, eller har I fra tid til anden behov for et skift i arbejdsmiljøet, så skynd jer at ringe til os på telefon 54 55 16 61 eller send en mail til Birgitte@dininggroup.dk. Så opretter vi en firmaaftale til jer, som I kan få glæde af næste gang, I besøger os.